• Nieuw
Screenprotector van gehard glas voor de Samsung Galaxy S20 FE
  • Screenprotector van gehard glas voor de Samsung Galaxy S20 FE

Screenprotector van gehard glas voor de Samsung Galaxy S20 FE

€ 7,95
Inclusief B.T.W.

Screenprotector van kraswerend glas voor de Samsung Galaxy S20 FE

: BESCH127
Wordt verwacht in week 5 Aantal

Snelle levering
Op werkdagen besteld en betaald voor 16:30, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Bescherm het scherm van de Samsung Galaxy S20 FE met deze screenprotector van gehard glas

Het zou zonder zijn van uw Samsung Galaxy S20 FE als er een kras of krasje op het LCD touchscreen scherm komt. Met deze screenprotector wordt dit voorkomen.

De protector beschikt over ronde zijkanten, hierdoor past deze zeer goed op het scherm van de Samsung Galaxy S20 FE en beschermd ook de afgeronde zijkanten. Het is dus niet een platte screenprotector die alleen aan de bovenkant/platte kant van het scherm bescherming biedt.

Deze screenprotector is niet een gewone kunststof folie, maar een zeer kraswerende glasplaat. Deze glazen protector is hierdoor vele malen sterker dan een kunststof beschermfolie en beschermd het scherm veel beter tegen krassen en andere beschadigingen. Hier kunt u de verschillen tussen een kunststof protector en een protector van glas bekijken.

Het aanbrengen van deze screenprotector van glas is zeer eenvoudig. Lijm of andere materialen zijn niet nodig. Het glasplaatje zuigt zichzelf namelijk vacuüm op het scherm. Om een nette en goede plaatsing van de protector te krijgen worden er twee schoonmaakdoekjes meegeleverd. Hiermee kan de scherm goed worden schoongemaakt voordat de screenprotector wordt geplaatst. Om de protector goed en netjes te plaatsen, kunt u deze instructie bekijken.

Bent u zuinig op uw Samsung Galaxy 20 FE en wilt u het scherm netjes en krasvrij houden, dan is deze screenprotector van glas een aanrader!

Geschikt voor

Samsung Galaxy S serie
Samsung Galaxy S20 FE
BESCH127

Je bent misschien ook geïnteresseerd in