Screenprotector voor de Garmin Edge 1040 van kraswerend glas
  • Screenprotector voor de Garmin Edge 1040 van kraswerend glas
  • Screenprotector van gehard glas voor de Garmin Edge 1040

Screenprotector van glas voor de Garmin Edge 1040

€ 7,95
Inclusief B.T.W.
6 stuks

Screenprotector van kraswerend glas voor de Garmin Edge 1040 (Solar)

: GARM038
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen voor 16:30 besteld en betaald, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Voorkom krassen op het scherm van de Garmin Edge 1040 met deze screenprotector van gehard glas

Tijdens uw fietsrit of mountainbiketocht kan er op het scherm van uw Garmin Edge 1040, of Edge 1040 Solar Editie vuil, viezigheid, zand en modder terecht komen. Wanneer u dan uw Garmin via het touchscreen gaat bedienen, kan er hierdoor een kras ontstaan op het scherm. Met deze screenprotector wordt het scherm van de Garmin Edge 1040 (Solar) goed beschermd.

Deze screenprotector beschermd het LCD touchscreen scherm van de Garmin Edge 1040, of  Garmin Edge 1040 Solar tegen kleine krasjes, grote krassen en andere beschadigingen tijdens het fietsen.

Het aanbrengen van deze screen protector is gemakkelijk, deze zuigt zichzelf namelijk vacuüm op het display. Om dit glasplaatje netjes op de Garmin GPS aan te brengen, worden er twee schoonmaakdoekjes meegeleverd. Eentje met alcohol, om het scherm goed te ontvetten, en eentje om het scherm daarna droog te maken.

Het dunne, maar erg harde glasplaatje is behandeld met een kraswerende coating. Hierdoor is het erg sterk, en kras bestendig.

Bent u zuinig op uw Garmin Edge 1040 en wilt u het scherm goed beschermen en netjes en krasvrij houden tijdens de rit op uw mountainbike, racefiets, stadsfiets, ebike, speed pedelec of elektrische fiets, dan is deze screenprotector precies wat u zoekt!

Geschikt voor

Garmin Edge GPS
Garmin Edge 1040, Garmin Edge 1040 Solar
GARM038

Je bent misschien ook geïnteresseerd in