Complete set stofkapjes stof dopjes tegen stof en vuil voor de iPhone X Xr 8 7 6 Plus
  • Complete set stofkapjes stof dopjes tegen stof en vuil voor de iPhone X Xr 8 7 6 Plus
  • Zwarte set stofkapjes speciaal voor de iPhone 11, X, Xr, 8, 7, 6, Plus Zwart

Stofkapjes ter bescherming van de USB poort en koptelefoon ingang

€ 1,95
Inclusief B.T.W.
47 stuks

Beschermkapjes tegen stof en vuil voor de iPhone 14, 13, 12, 11, XR, XS, X, 8, 7, 6, PLUS modellen

Kleur
: BESCH015ip6
Aantal

14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Stofkapjes (dust caps) om de koptelefoon ingang (aux) en docking connector van de iPhone 14, 13, 12, 11, iPhone XS, XS Max, XR, iPhone X, 8, 7, 6 en UleFone Paris te beschermen tegen stof en vuil

Met behulp van deze beschermkapjes worden de ingangen, van onder andere de iPhone 14, 13, 12, 11, 11 Pro, XR, XS, X, iPhone 6s, 7, 8 en Plus modellen, beschermd tegen stof en vuil.

De randen en hoeken van de nieuwe smartphones zijn mooi rond afgewerkt. Door deze rondingen passen standaard stofkapjes voor de headset en lightning connector niet goed in de behuizing van het toestel. Deze set beschermdopjes zijn speciaal ontworpen voor telefoons met ronde zijkanten.

Deze anti stof beschermkapjes zijn speciaal ontworpen voor de iPhone 6 en hogere serie. Tevens zijn deze anti stofkapjes geschikt voor alle smartphones en mobiele telefoons die voorzien zijn van een behuizing met afgeronde zijkanten.

De koptelefoon anti stof plug heeft een speciale ronde afwerking. Deze past dus beter in een toestel met afgeronde zijkanten en ziet er mooier uit dan een rechte plug.

Deze kapjes zijn gemakkelijk in- en uit te nemen, maar door het stroeve materiaal vallen deze er natuurlijk niet zomaar uit. De anti stofpluggen zijn gemaakt van zacht silicone materiaal.

Deze stofbescherming set bestaat uit twee dopjes. De ene stofplug voorkomt dat stof in de docking connector of oplaad aansluiting kan komen. Het andere stofkapje voorkomt dat er stof, vuil of andere viezigheid in de hoofdtelefoon ingang kan komen.

Deze stofdoppen zijn beschikbaar in het Zwart, Transparant doorzichtig en Wit.

Bestel 3 sets, en ontvang er 4!

 
BESCH015ip6

Je bent misschien ook geïnteresseerd in