Screenprotector van gehard glas voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro

€ 5,95
Inclusief B.T.W.
7 stuks

Screenprotector van krasbestendig glas voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro

: BESCH138
Aantal

14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Screenprotector van glas voor de Xiaomi Redmi Note 10

Het is natuurlijk zonde als er op het scherm van uw Xiaomi Redmi Note 10 een kras komt. Door een goede screenprotector te gebruiken, wordt dat voorkomen. Deze screenprotector van gehard glas zorgt ervoor dat het LCD touchscreen scherm van de Xiaomi Redmi Note 10 krasvrij blijft. Voorkom dus kleine krasjes, grote krassen en andere beschadigingen aan het LCD scherm van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro met deze screenprotector van gehard glas!

Deze scherm bescherming van glas biedt optimale bescherming voor scherm van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Doordat deze screenprotector behandeld is met een speciale coating, is deze erg goed bestand tegen krassen.

Het plaatsen van deze protector is gemakkelijk, deze zuigt zichzelf namelijk vast op het scherm. Lijm en dergelijke zijn dus niet nodig. Om deze protector netjes aan te brengen worden er twee reinigingsdoekjes meegeleverd om het scherm goed te ontvetten en schoon te maken voordat de screen protector wordt aangebracht. Hier kunt u bekijken hoe u het beste deze protector kunt aanbrengen.

Wilt u het scherm van uw Xiaomi Redmi Note 10 Pro netjes houden en goed beschermen, dan is deze screenprotector van glas precies wat u zoekt!

Geschikt voor

Xiaomi smartphones
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
BESCH138

Je bent misschien ook geïnteresseerd in