• Nieuw

Screenprotector voor de Google Pixel 8 van glas

€ 6,95
Inclusief B.T.W.
11 stuks

Glazen screenprotector voor de Google Pixel 8

: BESCH141
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen voor 16:30 besteld en betaald, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Bescherm het LCD scherm van de Google Pixel 8 met deze screenprotector van glas

Wanneer er een kras, krasje of andere beschadiging op het scherm van uw Google Pixel 8 smartphone zou komen, zou dat zonde zijn. Om het scherm hiertegen te beschermen is deze glazen screen protector een aanrader!

Dit glasplaatje bescherm het touchscreen display van de Google Pixel 8 telefoon uitstekend tegen kleine krasjes, grote krassen of andere beschadigingen!

Het aanbrengen van deze screenprotector is zeer eenvoudig, de glasplaat zuigt zichtzelf namelijk vast (vacuüm) op het scherm. Lijm of iets dergelijks is dus niet nodig.

Deze harde, krasbestendige scherm bescherming wordt geleverd met twee schoonmaakdoekjes. Een vochtig doekje, om het scherm goed vetvrij en schoon te maken. En een droog doekje om het scherm schoon te maken. Wanneer het scherm eenmaal goed schoon is, kan de screenprotector worden geplaatst. Hoe u deze protector het beste kunt aanbrengen, is hier te lezen.

Bent u zuinig op uw Google Pixel 8, en wilt u het scherm krasvrij houden, dan is deze screenprotector van glas echt een must have!

Geschikt voor

Overige smartphones
Google Pixel 8
BESCH141

Je bent misschien ook geïnteresseerd in