Privacybeleid

GadgetsForMobileDevices.nl hecht veel waarde aan uw privacy. Daarom worden uw persoonlijke gegevens altijd met de grootst mogelijke zorg behandeld. Uiteraard houden we ons hierbij strikt aan de wettelijke regelgeving die van toepassing is op de omgang met persoonsgegevens. Daarbij geldt:

* Uw persoonlijke gegevens worden nooit voor commerciële doeleinden verstrekt aan derden.

* Als wij uw gegevens willen gebruiken voor iets anders dan het afhandelen van uw bestelling vragen wij u altijd eerst om toestemming.

* Uw gegevens worden via een veilige verbinding opgeslagen.

* U kunt uw gegevens wanneer u maar wilt inzien, wijzigen of verwijderen.

Waarvoor worden uw gegevens gebruikt?
Wanneer u een bestelling plaatst op GadgetsForMobileDevices.nl zijn een aantal van uw persoonsgegevens nodig. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling.

Daarnaast worden uw gegevens alleen gedeeld met partijen die zijn betrokken bij het afhandelen van uw bestelling. Dit zijn de vervoerders POST.nl, MyParcel.nl en de betaalpartijen PayPal en Buckaroo (voor iDeal betalingen).
Wij zullen uw persoonsgegevens nooit voor commerciële doeleinden verstrekken aan derden. In de omgang met uw persoonlijke gegevens volgen wij altijd de regels zoals opgenomen in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Als wij uw gegevens willen gebruiken voor andere doeleinden, dan vragen wij u natuurlijk altijd eerst om toestemming.

Worden uw gegevens bewaard?
Om het winkelen op GadgetsForMobileDevices.nl zo plezierig mogelijk te maken, worden diverse gegevens met uw toestemming opgeslagen. Hierdoor kunt u in de toekomst sneller bestellingen plaatsen en kunnen wij direct producten aanbieden die interessant voor u zijn.

Wanneer u een bestelling plaatst op GadgetsForMobileDevices.nl vult u diverse persoonsgegevens in. Bijvoorbeeld uw naam, afleveradres en uw emailadres. Deze gegevens kunt u opslaan in uw persoonlijke account zodat u bij uw volgende bestelling(en) niet steeds opnieuw uw gegevens hoeft in te vullen. Wanneer u inlogt op www.GadgetsForMobileDevices.nl kunt u deze gegevens gemakkelijk bekijken, wijzigen of verwijderen.

Uw gegevens worden niet automatisch verwijderd. Wilt u uw gegevens verwijderen, dan kunt u dat u zelf op www.GadgetsForMobileDevices.nl doen of door ons email te sturen met het verzoek tot het verwijderen van uw gegevens. Let op: Op de al reeds aangemaakte fakturen kunnen uw gegevens niet meer worden verwijderd of aangepast.

Welke gegevens worden verzameld en zijn nodig?
Bij het plaatsen van uw bestelling wordt gevraagd om uw voornaam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, land en emailadres in te vullen.

Uw voornaam, achternaam, adres, postcode en land worden gebruikt voor de verzending van uw bestelling. Uw emailadres wordt gebruikt voor status-updates van uw bestelling en eventuele track-en-trace codes van de vervoerders.

Uw telefoonnummer is niet verplicht om in te vullen wanneer u een bestelling plaatst, maar kan wel handig zijn als wij vragen hebben over uw bestelling. Uw telefoonnummer wordt dus alleen gebruikt bij een vraag van ons, aan u, over uw bestelling en wordt niet verstrekt aan derden.

Om uw bestelling te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDeal, PayPal of met een overboeking betaalt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw order te kunnen koppelen.

IP-adres: Het IP adres wordt gebruikt om de herkomst van bezoekers te herkennen.

GadgetsForMobileDevices.nl bevat links naar andere sites die niet tot de GadgetsForMobileDevices.nl behoren. Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van zulke sites.

Worden er ook verkeersgegevens opgeslagen?
Bij elk bezoek van onze website worden er zogenaamde verkeersgegevens opgeslagen. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden gebruikt onze de website te optimaliseren, verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Verkeersgegevens zijn bijvoorbeeld gegevens over pagina's die zijn bezocht of de producten die zijn besteld. Deze gegevens zorgen alleen voor een algemeen beeld van het verkeer op onze website.

Hoe worden uw gegevens en de website beveiligd?
Persoonlijke gegevens worden via een beveiligde verbinding verstuurd en opgeslagen op beveiligde servers. Daarnaast zullen wij uw gegevens nooit verstrekken aan derden.

Tijdens het plaatsen van een bestelling op GadgetsForMobileDevices.nl worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje linksboven in uw internet browser. Uw gegevens worden daarnaast altijd op goed beveiligde servers opgeslagen. Alleen bevoegde medewerkers met een geheimhoudingsplicht hebben toegang tot deze servers. U kunt er daarnaast op rekenen dat wij uw persoonlijke gegevens nooit voor commerciële doeleinden aan derden zullen verstrekken. Uw gegevens worden alleen gedeeld met partijen die betrokken zijn bij het afhandelen van uw bestelling.