Screenprotector van gehard kraswerend glas voor de Garmin Edge 830
  • Screenprotector van gehard kraswerend glas voor de Garmin Edge 830

Screenprotector van kraswerend glas voor de Garmin Edge 830

€ 7,95
Inclusief B.T.W.
20 stuks

Screen protector van gehard glas voor de Garmin Edge 830

: GARM023
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen besteld en betaald voor 15:30, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Bescherm het LCD scherm van de Garmin Edge 830 tegen krassen met deze krasbestendige glazen screenprotector

Wilt u uw Garmin Edge 830 display goed beschermen tegen vallen, stoten, zand dat krast op het scherm of andere beschadigingen, dan is deze screenprotector de perfecte oplossing!

Tijdens het fietsen op de racefiets, of op de mountainbike, kan er viezigheid op het scherm terecht komen. Zeker wanneer u de Garmin 830 fietscomputer gebruikt tijdens een mountainbike tocht of toertocht door de modder, zand en drek. Deze viezigheden kunnen een klein krasje, maar ook zeker een grote kras in het LCD scherm veroorzaken wanneer u over het scherm veegt. Om dit te voorkomen, kunt u dit harde glasplaatje op het touchscreen van de Garmin 830 Edge aanbrengen.

De werking van het touchscreen scherm blijft uiteraard gewoon werken zoals het hoort wanneer dit kraswerende beschermende glasplaatje is aangebracht.

Deze beschermlaag is van speciaal gecoat 9H glas en is hierdoor zeer krasbestendig. Deze bescherming van krasbestendig glas is tot wel 20x krasbestendiger dan een kunststof screenprotector folie.

Voor een goede en nette installatie worden er twee schoonmaakdoekjes bijgeleverd. Hiermee kan het LCD scherm van uw Garmin 830 goed worden ontvet en schoongemaakt voordat de protector wordt aangebracht.

De protector is zeer gemakkelijk aan te brengen zonder bevestiging materialen zoals lijm of gum. De protector zuigt zichzelf vast op het LCD scherm.

Bent u zuinig op uw Garmin Edge 830 GPS navigatie toestel en wilt u krasjes op het scherm voorkomen en het scherm krasvrij houden, dan is deze screen protector een aanrader!

Geschikt voor

Garmin Edge GPS
Garmin Edge 830
GARM023

Je bent misschien ook geïnteresseerd in