Glazen achterkant bescherming voor de iPhone 11
  • Glazen achterkant bescherming voor de iPhone 11

Achterkant bescherming van glas voor de iPhone 11

€ 6,95
Inclusief B.T.W.
14 stuks

Back cover bescherming van krasbestendig glas voor de iPhone 11

: BESCH120
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen besteld en betaald voor 16:30, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Voorkom krassen op de achterkant van de iPhone 11 met deze beschermende protector van gehard glas

Bent u zuinig op uw iPhone 11 en wilt u de behuizing aan de achterkant netjes en krasvrij houden, dan is deze protector precies wat u zoekt! Deze glasplaat beschermd de achterkant van de iPhone 11 tegen krassen, krasjes en andere beschadigingen.

Ondanks dat dit glasplaatje erg dun is, en amper opvalt wanneer deze is aangebracht, biedt deze toch zeer goede bescherming aan de achterkant van de iPhone 11.

De protector is gemaakt van speciaal gehard glas, hierdoor is deze goed bestand tegen krassen. De protector voorkomt dat er een beschadiging zoals een krasje of grotere kras op de achterkant behuizing van de iPhone 11 kan komen.

Deze protector wordt geleverd met twee schoonmaakdoekjes, een vochtig doekje om de achterkant goed schoon te maken en vetvrij te maken. Het tweede doekje is een droog doekje, hiermee wordt de achterkant goed droog gemaakt voordat deze glazen protector wordt aangebracht. Het aanbrengen van deze protector kan het beste op deze manier worden gedaan.

Het aanbrengen van de protector wordt gedaan zonder lijm of andere bevestigingsmaterialen. De protector zuigt zichzelf namelijk vacuüm op de behuizing.

Geschikt voor

iPhone
iPhone 11, 6.1 inch
BESCH120

Je bent misschien ook geïnteresseerd in