Screenprotector van gehard glas voor de iPhone 12 Pro
  • Screenprotector van gehard glas voor de iPhone 12 Pro

Screenprotector van gehard glas voor de iPhone 12 Pro

€ 6,95
Inclusief B.T.W.
18 stuks

Screenprotector van kraswerend glas voor de iPhone 12 Pro

: BESCH131
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen besteld en betaald voor 16:30, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Bescherm het LCD scherm van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro met deze kraswerende screenprotector van gehard glas

Wilt u het LCD scherm van uw iPhone 12 en iPhone 12 Pro goed beschermen tegen krassen en stoten, dan is deze screenprotector echt een aanrader!

Deze screenprotector voorkomt dat er een grote kras of een klein krasje op het scherm van de iPhone 12 (Pro) zelf komt. Deze protector vangt de krassen en andere beschadigingen op. Een kunststof bescherm folie beschermd natuurlijk ook het scherm, echter is deze screen protector van kraswerend glas wel 20x sterker en krasbestendiger dan een folie laagje. U kunt de verschillen hier bekijken.

Dit beschermende glasplaatje is chemisch behandeld en daardoor zeer sterk. Uiteraard blijft uw het aanraak scherm van uw iPhone gewoon werken zoals het hoort. Deze protector heeft daar geen invloed op.

Het aanbrengen is zeer eenvoudig omdat de glasplaat zichzelf vastzuigt op het scherm. Lijm, gum of andere materialen om het glasplaatje te bevestigen zijn dus niet nodig. Om een mooie, nette en goede bevestiging te bewerkstelligen worden er twee schoonmaakdoekjes meegeleverd. Een doekje met alcohol om het display eerst goed vetvrij te maken en te reinigen, en een droog doekje, om het scherm goed droog te maken. Daarna is het scherm perfect schoon om de glazen screenprotector aan te brengen. Om een goed resultaat te krijgen, kunt u dit eerst eens bekijken.

Deze protector is erg sterk, maar toch zeer dun (0,3mm). Hierdoor valt het amper op dat er een bescherm laagje op uw iPhone zit. Doordat dit glasplaatje zo dun is, kunt u gewoon uw hoesje blijven gebruiken.

Geschikt voor

iPhone
iPhone 12, iPhone 12 Pro
BESCH131

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...