Screenprotector van gehard krasbestendig glas voor de Garmin Enduro
  • Screenprotector van gehard krasbestendig glas voor de Garmin Enduro

Screenprotector van gehard krasbestendig glas voor de Garmin Enduro

€ 7,95
Inclusief B.T.W.
13 stuks

Glazen screen protector voor de Garmin Enduro

: GARM034
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen besteld en betaald voor 16:30, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Screenprotector van gehard glas voor de Garmin Enduro

Voorkom dat er krasjes of zelfs grotere krassen op het scherm van de Garmin Enduro smartwatch komen met deze kraswerende screenprotector.

Tijdens het gebruik in minder goede weersomstandigheden van uw Garmin Enduro sporthorloge kan er modder of zand op het LCD scherm blijven kleven. Deze kunnen een kras veroorzaken. Om dit te voorkomen kunt u deze screen protector gebruiken. Deze beschermd het display van uw Garmin Enduro optimaal!

Goede bescherming voor het scherm dus wanneer u het sport horloge gebruikt tijdens een mudd run, survival run of andere sporten.

Dit goed beschermende glasplaatje is zeer kraswerend en sterk. Het biedt dus goede bescherming tegen krassen of beschadigingen.

De screenprotector is gemakkelijk aan te brengen, het glasplaatje zuigt zichzelf namelijk vast op het scherm. Lijm of andere materialen om het te bevestigen zijn dus niet nodig!

Om de protector netjes aan te brengen worden er twee schoonmaakdoekjes meegeleverd om het scherm goed schoon te maken en vetvrij te maken voordat u de protector aanbrengt.

Geschikt voor

Garmin sporthorloges
Garmin Enduro
GARM034

Je bent misschien ook geïnteresseerd in