• Nieuw

Screenprotector voor de Garmin Edge 840 of Edge 540 van glas

€ 7,95
Inclusief B.T.W.
24 stuks

Glazen screen protector voor de Garmin Edge 840 - Edge 540

: GARM042
Aantal

14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Screenprotector van kraswerend glas voor de Garmin Edge 840 - Edge 540

Bescherm het LCD scherm van de Garmin Edge 840 of Garmin Edge 540 tegen krassen met deze krasbestendige screen protector van glas.

Wilt u het display van uw Garmin Edge 840 of 540 goed beschermen tegen stoten, vallen, zand dat krast op het scherm of andere beschadigingen, dan is deze screenprotector de precies wat u zoekt!

Tijdens het fietsen, zoals mountainbiken of racefietsen, kan er viezigheid op het LCD scherm komen. Zeker wanneer u de Garmin Edge fietscomputer gebruikt tijdens een mountainbike tocht of toertocht door de modder, zand en drek. Deze viezigheden kunnen een klein krasje, maar ook zeker een grote kras in het display veroorzaken wanneer u over het touchscreen scherm veegt. Om dit te voorkomen en het scherm netjes en krasvrij te houden, kunt u dit harde glasplaatje op scherm aanbrengen.

De werking van het LCD touchscreen scherm blijft natuurlijk gewoon werken zoals het hoort wanneer dit kraswerende en goed beschermende glasplaatje is aangebracht.

Voor een goede installatie worden er twee reinigingsdoekje meegeleverd. Hiermee kunt u het LCD scherm eerst goed schoonmaken voordat de protector wordt aangebracht. De screenprotector is gemakkelijk aan te brengen zonder lijm of iets dergelijks. De protector zuigt zichzelf namelijk vast op het LCD scherm.

Bent u zuinig op uw Garmin Edge 840 of 540 GPS navigatie toestel en wilt u krasjes of andere beschadigingen op het scherm voorkomen dan is deze screen protector een echte een aanrader!

Geschikt voor

Garmin Edge GPS
Garmin Edge 840, Garmin Edge 540
GARM042

Je bent misschien ook geïnteresseerd in