Krasbestendige screenprotector van gehard glas voor de Garmin Edge 820
  • Krasbestendige screenprotector van gehard glas voor de Garmin Edge 820

Harde krasbestendige screenprotector voor de Garmin Edge 820

€ 5,95
Inclusief B.T.W.
17 stuks

Krasbestendige bescherming van gehard glas voor de Garmin Edge 820

: GARM006
Aantal

Snelle levering
Op werkdagen voor 16:30 besteld en betaald, de volgende dag in huis
14 dagen bedenktijd
Om zorgeloos te retourneren
Beveilgde SSL verbinding
Bestellen en betalen met beveiligde SSL verbinding

Zeer krasbestendige screenprotector om het scherm van de Garmin Edge 820 te beschermen tegen krassen

Wilt u krassen, krasjes of andere beschadigingen op het scherm van uw Garmin Edge 820 navigatie toestel voorkomen, dan is deze krasbestendige screenprotector absoluut een aanrader!

Tijdens het fietsen op de racefiets, maar zeker met de mountainbike, wordt het scherm van de Garmin Edge 820 fietscomputer blootgesteld aan allerlei omstandigheden. Zo kan er door slecht weer, tijdens een MTB tocht of toertocht, modder, zand of andere viezigheden op het LCD scherm komen. Deze kunnen een krasje of diepere kras veroorzaken in het touchscreen scherm. Dit is zonde en dit wilt u natuurlijk het liefste voorkomen. Met deze protector wordt het scherm van de Garmin 820 optimaal beschermd! De werking van het touchscreen blijft natuurlijk gewoon zoals het hoort met deze glazen protector op het scherm.

Dit knalharde glasplaatje is tot wel 20x krasbestendiger en harder dan een kunststof screenprotector. De verschillen tussen deze harde glazen protector en een kunststof beschermfolie kunt u hier lezen.

De protector is gemakkelijk aan te brengen. De protector zuigt zichzelf vast op het touchscreen LCD scherm van de Garmin 820. Voor de montage is dus geen lijm of iets dergelijks nodig. Hoe u deze protector het beste aan kunt brengen, kunt u hier bekijken.

Bent u zuinig op uw Garmin Edge 820 GPS systeem en wilt u het scherm krasvrij houden, dan is deze harde screenprotector een must have!

Wilt u toch liever een kunststof folie voor de Garmin Edge 820, dan kunt u die hier bekijken.

Geschikt voor

Garmin Edge GPS
Garmin Edge 820 en Garmin 820 Explorer
GARM006

Je bent misschien ook geïnteresseerd in